Contained Sessions

EEN MAKERS PROGRAMMA

VOOR STUDENTEN IN DE EVENEMENTEN BRANCHE & CREATIEVE SECTOR

OVER AMPtv

AMPtv is een makers programma voor studenten in de de creatieve industrie en evenementen branche . In twee weken tijd zullen 36 studenten, onder begeleiding van 4 professionals, het eerste seizoen van AMPtv realiseren. 

Tijdens het eerste seizoen maken we 3 documentaires over bekende Nederlandse DJ’s. Hoe ziet hun leven er nu uit? Hebben ze nieuwe inspiratie gevonden of nieuwe muziek gemaakt? We filmen ze in het dagelijks leven, maar ook tijdens een vette show die we speciaal voor AMPtv organiseren.

De studenten zullen zelf de volledige productie voor hun rekening nemen. Niet meekijken, maar doen. Zelf filmen, editen, regisseren en designen. Écht met de poten in de modder en, binnen de kaders van het programma en ondersteund door professionals, verantwoordelijk voor het eindresultaat. 

AMPtv is een samenwerking tussen Contained Sessions en STAD (Stichting Talent And Dreams) Utrecht. Contained Sessions is een collectief, van DJ’s, boekers en filmmakers, dat dynamische video’s van DJ optredens. STAD is een project organisatie voor jongeren die hen begeleidt bij de realisatie van hun eigen, zelfbedachte projecten.

AMP = Amplify. Wij geloven dat we door onze  krachten te bundelen elkaar versterken. In deze tijd heeft onze scene ons allemaal nodig: artiesten, bedrijven en de makers van de toekomst. Samen échte impact maken. Voor nu én in de toekomst. 

Doe mee en meld je aan!

IN SAMENWERKING MET

MEER OVER CONTAINED SESSIONS

VOOR STUDENTEN

Wil je documentaires maken? Artwork ontwerpen? DJ optredens filmen? Een killer-edit maken? De regie in handen nemen? Live shows organiseren? Wil je prikkelende interview vragen stellen? Of zie je jezelf schitteren in ons behind-the-scenes team?

Wil jij ons team versterken? 
We hebben plaats voor 36 studenten van diverse opleidingen.

Doe je mee? Meld je dan hier aan. 

VOOR ARTIESTEN

Voor het eerste seizoen van AMPtv zijn de artiesten reeds vastgelegd.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of meer informatie ontvangen over volgende edities. Neem dan contact met ons op. 

VOOR BEDRIJVEN

AMPtv is een jongerenproject voor studenten in de evenementen en creatieve industrie. Door Covid-19 is er momenteel een gebrek aan stage en werkervaringsplaatsen. AMPtv zorgt voor een alternatieve plek om eventuele studievertraging /-achterstand zo veel mogelijk te beperken. 

Hiervoor zijn wij op zoek naar partners die graag een positieve impact willen maken op de ontwikkeling van deze studenten én de branche in zijn algemeen. Doet u mee? Steun u ons initiatief en versterkt u met ons de impact?

VERSTERK AMPtv

VOLG HET PROJECT OP INSTAGRAM

Blijf op de hoogte van AMPtv en via onze socials en krijg toegang tot de documentaires en showcases, de behind the scenes beelden en andere exclusieve content.

GESTEUND DOOR

bol-werk